dimecres, 14 de maig del 2008

n e t a i p l e n a


últimament cada dimarts i cada dijous és una injecció d'energia pura. una entrada d'emocions que m'omplen les ganes de mantenir-me oberta. ahir especialment.

donar. crear. fluir. generositat. són paraules que s'escampen per les nostres boques, cossos provinents del nostre centre constant de sensacions.

ahir tothom va donar, tothom. i les posteriors ganes d'abraçar eren irreprimibles.

gràcies per fer-me riure amb la enginyosa història del telèfon, per plorar quan ningú s'ho esperava, per deixar-nos entrar en el teu caos mental, per donar allò que et deien que no diguessis, per inventar una història, per la poesia des del cor, per sorprendre'ns cada cop que escrius alguna cosa tan anada de la olla com tu i per últim per compartir la teva emoció i fer-nos caure a tots de quatre potes.

simplement gràcies perquè ahir va ser increïble.

1 comentari:

Anònim ha dit...

zuzri, veig que ningú et comenta... bueno, gran honor ser el primer! Estic a una masia prop d'Olot, amb la Marta musicòloga i el seu novio. Avui hem fet una excursioneta i demà més. Estem passant la tarda fent feina, que ja és fi de curs i no s'hi val a badar... en fi, un petonet ben graaaaaaaan!!!!!!